18. marts 2009

Påske




Så er der et par fridage fremfor os, og jeg synes faktisk, at de er tiltrængte nu. Jeg trænger til at slappe af, og bare nyde friheden.


Her er påske ofte noget med lækre påskefrokoster/middage med masser af god mad (og helt sikkert æg!), være sammen med familien nyde det gode (håber!) forårsvejr.


Min påske skal fejres med familien, og ikke mindt med lille Fie. At få en hundehvalp, er j ligesom at få en baby! (well, har ikke nogen baby, men jeg forestiller mig, hvordan det er!) Fie har stadig ikke helt forstået, at hun skal tisse udenfor, så her er nok at se til!

Hvordan fejrer I påske? Har I nogle specielle traditioner?

3 kommentarer:

Ellinor sagde ...

Jag ska jobba hela påsken och blir bara glas om solen fortfarande vill vara framme när jag slutar om kvällarna ;) Har ett ägg undangömt till sambon här hemma, men får se om jag får något tillbaka...
Hoppas att du får en underbar påskhelg och möjlighet att mysa med familj och vänner.
Kram

Helena sagde ...

Godmorgon! Jättefina bilder, ser så mysigt ut. Idag åker jag till en god vän på landet utanför Stockholm och firar påsk, det skall bli fint väder, så det ser jag fram emot.Hoppas att du får en fin dag och önskar dig en glad påsk, kram!

Mia sagde ...

I år blir det typ ingen påsk. Har massa jobb framför mig så jag får längta till sommaren istället. Ska på släktmiddag på söndag, det får räcka..:)

Hoppas din påsk blir härlig iaf!
Kram Mia