9. marts 2009

Den følelse...

...man har efter et godt træningspas er bare den bedste! I dag har jeg været til spinning og styrketrænet, og det føles godt. Jeg bliver bare gladere, når jeg træner.


Jeg tror på, at træning forebygger mange ting, og ligefrem kan kurere folk, der lider af depressioner etc. Derfor siger jeg til alle jer, der gerne vil begynde at træne: GO FOR IT!

Foto collage: Julie

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Håller helt med dig, det är nog jättebra att träna för att hålla sig frisk och i form.Har en riktig slappkväll i soffan och myser, skönt att vara hemma igen. Hoppas att du också har en skön kväll, kramar!

Anonym sagde ...

Godmorgon! Usch det har börjat snöa i Stockholm idag igen, jättetråkigt.Hoppas att ni har bättre väder och att du får en fin dag!

Mia sagde ...

Ja verkligen. Endorfinerna kan bota allt känns det som!

Kram Mia

Anonym sagde ...

Fantastiskt att du gick ner så mycket i vikt, kanske skulle prova, men håller med dig, lite kolhydrater måste nog kroppen ha. När man bara äter fett går kroppen in i svält, den bränner alltså fett till socker istället har jag läst. Usch för vädret, sitter hemma nu och dricker te.Var är det du bor någonstans? Jag bor i Stockholm, kram!

Anonym sagde ...

Ja det är verkligen bra motion. Oh ja, jag känner till Aalborg, jag har arbetat på SAS som stewardess tidigare, och då flög vi till Aarhus och Aalborg när vi flög inrikes i Danmark. Sen flög jag långt också, till Nord och Sydamerika, Fjärran östern och Europa. Det var kul, jag brukade komma gott överens med de danska flygvärdinnorna.Hoppas att du får en skön kväll också, kram!

Anonym sagde ...

håller helt med! vilket snyggt kollage! gillar att du lagt blå färg bakom ramen!

svar: för att få fram en pil, välj Line Tool från verktygsfönstret, därefter klickar du på pilen som ligger uppe i menyraden, och bockar i rutan End.sen är det bara att rita pilen i din bild!
kram!