![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkkjLIdlO86GxbYyz_JBBZbfgj4nsQXNfp_8P57kMEMQbFaXhQYuO7_OBj0_XgFKaaTCvA6Eoiir4wia0uk4VBwQYjr5PsR2kG3rasBKyf04MDw91Rnla-XBdCdG13e3Z6qMUMbH_wxNM/s400/grovboller.jpg)
Foto og collage: Julie
Grovboller (14 stk)
Du skal bruge:
Du skal bruge:
1½ dl lunkent vand
50 g gær
50 g margarine (jeg brugte 3 spsk olivenolie)
1 dl A 38 1,5 % fedt
1 tsk salt
1½ dl fuldkornshvedemel
6-6½ dl hvedemel
Sådan gør du:
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smeltes.
Vand, margarine, A 38 og mel blandes og æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time.
Dejen slås ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen ca 15 min.
Pensles med vand og drysses evt med fuldkornshvedemel.
Bages ved 200 grader i cirka 20 minutter.
God fornøjelse!
5 kommentarer:
Hej! Ok, tack för förklaringen på Stempelkaffe! Det har vi ju med i Sverige, visste inte bara att det hette så på danska. Tänk vad man lär sej, och själv er jag ändå "halvdansk"... hihi! Ha en underbar tisdag! Hälsningen Jeanette
Ser supergott ut!!
Godmorgon! De ser verkligen goda ut!Hoppas att du får en jättebra dag, kram!
Goda :D:D
Oh, vad gott det såg ut. Älskar att baka och ska absolut prova dit recept vid ett tillfälle!
Send en kommentar